Menu

Granadilla de Abona - do Granadilla de Abona

Ukazát filtry

Granadilla de Abona

Levné letenky na Tenerife: Granadilla de Abona

Zaleťte sina Kanárské ostrovy! Ceny letenek na Tenerife se dají pořídit za příznivou cenu především z letišť našich sousedů, odkud tam létá bez mezipřistání Ryanair. Čtěte dál a dozvíte se, co na tomto kouzelném ostrově navštívit, jak se tam levně dostat a jak dojet z letiště do centra města. Vše, co potřebujete vědět o letech na Tenerife a samozřejmě také letenky tam i zpět najdete na jednom místě - na eSky.cz!

Navštivte Tenerife

Zamluvte si už nyní své levné letenky do Granadilla de Abona… název městečka možná nezní povědomě, ale když se řekne „Tenerife“, asociace jako sluncem zalité pláže, teploučké moře a skvělé jídlo jistě naskakují samy. Tento španělský ostrov, který je zároveň největším ze sedmi kanárských ostrovů, každoročně přitahuje tisíce návštěvníků především díky svým nádherným plážím chráněným divokými útesy, bujnou vegetací a jedinečnými přírodními krásami. Pokud si tu chcete užít tu pravou letní atmosféru, vydejte se sem v letních měsících. Jestli naopak chcete poznat Tenerife bez dovolenkářů, zvolte jaro nebo podzim. S letenkami do Granadilla de Abona se vám otevřou brány tohoto nádherného ostrova!

Jak se dostat z letiště v Granadilla de Abona do centra města

Mezinárodní letiště Tenerife Sur (Tenerife South Airport) má velmi rychlé a pohodlné spojení s centrem města i jinými částmi ostrova. Jak se tedy dostanete z letiště do cílové destinace?

Autobus: Pokud si nepánujete pronajmout auto, nejvhodnějším dopravním prostředkem pro vás bude autobus. Z letiště odjížději autobusy do všech známých letovisk a turisticky zajímavých

míst.

Do Santa Cruz, hlavního města ostrova, se dostanete autobusem č. 111. Autobus vyjíždí z letiště každých 10 minut a na místě budete za hodinu a půl. Za cestu zaplatíte asi 10 €.

Jestli míříte do Los Cristianos nebo Los Adeje, nasedněte na autobus č 711. Těchto spojů odjíždí z letiště pouze 8 denně, tak ať vám to neujede! Jízdenka stojí 12 € a koupíte ji přímo u řidiče.

Jak na levné letenky do Granadilla de Abona

Není žádným tajemstvím, že letecké společnosti mění ceny letenek doslova každých pár minut. Za momentální cenou letenek na Tenerife se skrývá mnoho faktorů, mezi kterými hraje největší roli oblíbenost trasy v daném termínu. Lety na oblíbených trasách, jako jsou právě lety z Prahy na Tenerife, jsou pro letecké společnosti lukrativní, a tedy není tak lehké vždy dostat tu nejlepší cenu. Nejlepší cenu letenek na Tenerife (a také do jiných destinací) dostanete mimo sezónu a v termínech, které se nepokrývají s žádným svátkem nebo významnou událostí v místě vašeho plánovaného pobytu. Pokud chcete letět do Španělska nebo na jeho ostrovy v období letních prázdnin, během květnových svátků, na zářijový nebo říjnový prodloužený víkend nebo na Velikonoce (tak jako spousty dalších výletníků), zaplatíte za letenku výrazně více než v jiných měsících. Nevyplatilo by se vám se sem vydat třeba až na samém konci turistické sezóny nebo počkat s výletem na jaro nebo podzim? Tuto variantu vám můžeme vřele doporučit. Je tu méně turistů, ceny jsou nižší a počasí... je tu hezky po celý rok! Lepší ceny také obvykle dostanete na lety v úterý, středu, čtvrtek a sobotu. Nejdražší jsou letenky na pondělí ráno a pátek odpoledne a večer.

Ceny letenek se neustále mění a je velice pravděpodobné, že právě vy narazíte na levné letenky na Tenerife. Abyste měli informace o letech dna Kanárské ostrovy, akčních nabídkách a cenách letenek do všech možných zajímavých destinací, zaregistrujte se k odebírání našeho newsletteru. Při registraci můžete nastavit maximální cenu, jakou jste ochotni za let do vaší vysněné destinace zaplatit a my vám dáme vědět hned, jak se letenky odpovídající vašim požadavkům objeví. Server eSky je vaším nejlepším přítelem při hledání letenek - nezapomeňte ale na to, že levné letenky Tenerife chce ulovit spousta cestovatelů. Pokud tedy dostanete informaci o akčních letenkách na Kanárské ostrovy, jejich koupi rozhodně neodkládejte.

Akční letenky na Tenerife

Letenky na Tenerife můžete dostat za slušnou cenu nejen s low-costovými aerolinkami. Z Prahy, ale spíše z německých a polských letišť, se na Tenerife dostanete klidně za cenu kolem 1500 korun za jednosměrný let. Nevěříte? Sledujte trpělivě (a především pravidelně) ceny letenek na sezónní, ale především posezónní lety a přesvědčte se sami. Nezapomeňte, že někdy se vyplatí letět z jiného letiště než toho, které máte nejblíž.

Tip: Jsou ceny letenek z Prahy na Tenerife vyšší, než jste doufali? Zkuste letět z Krakova nebo Vratislavi, odkud létají nízkonákladovky, a udělejte si dva výlety v jednom.

V případě hledání levných letenek, a to nejen na Tenerife, se vždy podívejte také na nabídku z letišť u našich sousedů. Někdy se vyplatí pořídit i tzv. letenku multi-city - např. tam z Prahy, zpátky do Vídně. Pokud hledáte levné letenky na Tenerife, klikněte na záložku „akční letenky“ na www.esky.cz. Právě zde najdete letenky za ty nejlepší ceny. Destinace a ceny se mění každý den, ale Portugalsko se tu objevuje docela často. Za opravdu nízkou cenu je obvykle nabízeno jen pár prvních letenek, a proto doporučujeme si s nákupem pospíšit. Mezi akčními letenkami nejčastěji najdete právě ty první, tzn. lety až za několik měsíců, nebo naopak „last minute“ - letíte třeba už za týden. U levných letenek platí jednoduché pravidlo: čím flexibilnější jste, tím levněji pořídíte.

Letecké společnosti létající do Granadilla de Abona

Z Prahy na Tenerife v současnosti létá přímo ČSA a Smart Wings. Za letenku obvykle zaplatíte asi 5000 korun za zpáteční let lehce po sezóně. Let z Prahy na Tenerife trvá 5 hodin a 15 minut. Alternativou, která obvykle ušetří i několik tisíc (a nabídne možnost dvou výletů v jednom) je letenka od Ryanairu např. do Boloně, Paříže nebo Bruselu a tam odtud dál s tou samou nízkonákladovkou až na Tenerife. Tímto způsobem lze samozřejmě letět i z Brna a Ostravy.

Pokud to nemáte daleko do Krakova, zjistěte si, za kolik nabízí letenky na Tenerife společnost Ryanair odtud. Pokud jste ze severní Moravy, Krakov pravděpodobně pro vás nejvýhodnější (zvláště, pokud výlet spojíte s poznáváním i tohoto historického města).

Levné letenky na Tenerife dostanete také z německých měst. Berlín se může zdát trochu z ruky, ale pokud spojíte např. pobyt v Berlíně (mimochodem, už jste byli v Tropical Island?) s dovolenou na Tenerife, máte recept na dva výlety za skvělou cenu. Hledejte, zkoušejte, kombinujte - a ulovte své letenky na Tenerife!

Pokud nechcete letět pouze s příručním zavazadlem, určitě si nezapomeňte zkontrolovat, zda v ceně vaší letenky je i odbavené zavazadlo. Většina společností, včetně nabízí tarify „basic“, které jsou sice levné, ale poletíte bez odbaveného zavazadla. O něco dražší je pak tarif „economy“, jehož součástí je i odbavení jednoho kufru nebo většího batohu. Kromě toho bývá v ceně i občerstvení na palubě. V případě nejlevnějších tarifů nebo letenek od nízkonákladových společností si i za kávu nebo vodu během letu budete muset připlatit. Před několika měsíci tato společnost zavedla také extra poplatky za druhé příruční zavazadlo, takže poplatek za zavazadlo vás pravděpodobně nemine ani zde.

Let na Tenerife: jak se připravit

Nelétáte často, nebo letíte dokonce poprvé? Žádný strach! Pokud už máte své letenky Tenerife, stačí se připravit na samotný let. Nejdůležitější je být na letišti včas. Pokud letíte z destinace mimo Evropskou unii nebo z letiště, které je obrovské, vyhraďte si na příjezd, odbavení, bezpečnostní kontrolu (ale také kávu před letem) celé 3 hodiny. Budete tak mít jistotu, že se nezdržíte ve frontě a v případě komplikací nepřijdete o drahocenný čas.

Zadruhé, zabalte si všechno cenné a potřebné do příručního zavazadla. Tedy: vaší letenku, pas nebo občanský průkaz, peníze, elektroniku a nezbytné léky. Do letadla si můžete vzít i jídlo. Nesmíte však mít u sebe tekutiny v nádobách s objemem vyšším než 100 ml. Maximum je 10 lahviček. Zároveň všechny musí být zabaleny v průhledné zapínací taštičce. Bezpečností kontrolou neprojdete s ostrými předměty, zbraněmi, tekutinami (více než 100 ml), nože, nůžky či holící strojky.

Přejeme vám šťastnou cestu a pohodový let na Tenerife!

✔️ Existují na eSky.cz nějaké speciální nabídky letenek do Granadilla de Abona?

Cestovní nabídky za nízké ceny se pravidelně objevují na eSky.cz. Sledujte nás a nechte se inspirovat!

✔️ Při rezervaci letenek do Granadilla de Abona se mohu postarat o pojištění?

Na eSky.cz si při rezervaci letenek můžete také zakoupit různé druhy pojištění, podle Vašich potřeb. Díky tomu bude Váš výlet bezpečný a pohodlný.

✔️ Pokud si objednám letenky do Granadilla de Abona, mohu si také rezervovat ubytování na místě?

Na eSky.cz nabízíme vyhledávač ubytování, díky kterému se můžete starat o své ubytování v místě, kam cestujete, ještě před cestou. Ubytování je možné rezervovat nezávisle na letence nebo jako součást balíčku Let+ Hotel.

✔️ Které letecké společnosti nabízejí letenky do Granadilla de Abona?

Na eSky.cz zajišťujeme, aby nabídka letů do Granadilla de Abona zahrnovala nejen nízkonákladové letecké společnosti, ale i ty, které se specializují na vysoký standard.

Užitečné informace o letištích v Granadilla de Abona

Oblíbené aerolinie na trase z do Granadilla de Abona

Zamluvte si už nyní své levné letenky do Granadilla de Abona… název městečka možná nezní povědomě, ale když se řekne „Tenerife“, asociace jako sluncem zalité pláže, teploučké moře a skvělé jídlo jistě naskakují samy. Tento španělský ostrov, který je zároveň největším ze sedmi kanárských ostrovů, každoročně přitahuje tisíce návštěvníků především díky svým nádherným plážím chráněným divokými útesy, bujnou vegetací a jedinečnými přírodními krásami. Pokud si tu chcete užít tu pravou letní atmosféru, vydejte se sem v letních měsících. Jestli naopak chcete poznat Tenerife bez dovolenkářů, zvolte jaro nebo podzim. S letenkami do Granadilla de Abona se vám otevřou brány tohoto nádherného ostrova!

Hledáte hotel? Prohlédněte si nejlepší hotely v Granadilla de Abona

Najít ubytování v Granadilla de Abona